06-14-2018, 08:47 PM
jaką obecnie myszkę używasz: Zowie FK1
jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 800
czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): np. csgo 2,12
czułość w Windows: 6/10
czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): n/d
ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): nie wiem
w co grasz (podaj tytuły gier): nastawienie na FPS - csgo a tak to roznie fornite/lol/gta
jaką masz obecnie podkładkę: Zowie GSR
ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): 2 boczne
twój budżet: 500
jaki chwyt stosujesz: fingertip grip
jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
jesteś lewo czy prawo ręczny/a? prawo
jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 21cm / szerokosc 11cm
jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? 2cm
czy chcesz zmienić swój chwyt?: raczej nie
czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: zalezy jak duza zmiana
co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: PPM często sie zacina
czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? nie
uwagi (np. co do wyglądu myszki):
Kupiłem Logitecha G403 i mi nie leży.. wszystko super jesli chodzi a w grze mnie coś blokuje przy pełnym lub szybkim ruchu.. myslalem ze bedzie spoko bo bylem przez lata uzytkonikiem MX'ów..
może FK1+?
jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 800
czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): np. csgo 2,12
czułość w Windows: 6/10
czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): n/d
ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): nie wiem
w co grasz (podaj tytuły gier): nastawienie na FPS - csgo a tak to roznie fornite/lol/gta
jaką masz obecnie podkładkę: Zowie GSR
ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): 2 boczne
twój budżet: 500
jaki chwyt stosujesz: fingertip grip
jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
jesteś lewo czy prawo ręczny/a? prawo
jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 21cm / szerokosc 11cm
jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? 2cm
czy chcesz zmienić swój chwyt?: raczej nie
czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: zalezy jak duza zmiana
co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: PPM często sie zacina
czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? nie
uwagi (np. co do wyglądu myszki):
Kupiłem Logitecha G403 i mi nie leży.. wszystko super jesli chodzi a w grze mnie coś blokuje przy pełnym lub szybkim ruchu.. myslalem ze bedzie spoko bo bylem przez lata uzytkonikiem MX'ów..
może FK1+?