Liczba postów: 1,258
Liczba wątków: 11
Reputacja:
38
Rival 100 to gowno. Miałem go 3 razy i wiem co mowie :) po 3 miesiącach pada lewy przycisk i jest to dosc częsta usterka. Pozatym ja mam dłoń 18.5 i na palm grupie to mi palce za rivala100 wystawały. W tej cenie sa lepsze myszki i rival 100 jest poprostu nie opłacalny. Po 1 słaby po 2. Drogi a po 3. Za mały. Odpuść go sobie. Jak chcesz dobrze wydać 150zl to kup cm storm alcor jesli bedzie za mały to go zwróć i kup ta sagiite czy cos..
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Liczba postów: 71
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Chyba bardziej już bym wolał tą sagitte bo cmstorm mi się nie podoba ani kształtem ani wyglądem ani wogóle
Liczba postów: 145
Liczba wątków: 27
Reputacja:
2
rival 100 bedzie za maly przy takiej dloni do palma, dla mojej 18 cm byl maly a co dopiero 20,5 cm, tesoro powinien byc ok
Reputacja:
0
Dobra to chyba biorę Tesoro, tylko chciałbym jeszcze poczekać na pełną recenzję. Kiedy mniej więcej ujrzy ona światło dzienne?
Liczba postów: 1,902
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
Hya pisał, że w środę lub czwartek powinna być recenzja
Reputacja:
0
A więc teraz po przeczytaniu recenzji mam jeszcze większy mętlik w głowie. Z jednej strony dobry sensor i ergonomiczny kształt, z drugiej zaś śliskie błyszczące boki i nierówna waga. Niby można wyjąć ten obciążnik, ale wolałbym nie grzebać w tej myszce. Poza tym sagitta jest ostatnio słabo dostępna. Wcześniej była na morelach oraz na zadowolenie.pl z darmowa wysyłką a teraz nie ma nigdzie. Trzeba kombinować na allegro dużo drożej albo czekać aż się znowu pojawią w sklepach. Znowu powrócę do pytania, bo są już recenzje obu myszek. Rival 100 vs Sagitta?
Liczba postów: 1,258
Liczba wątków: 11
Reputacja:
38
Ja bym brał Alcora w tej cenie
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Reputacja:
0
07-07-2016, 12:35 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-07-2016, 01:10 PM przez Karcio22.)
Tak chyba zrobię że kupię rivala i jak będzie dla mnie za mały i nie będzie mi się grało komfortowo to go oddam i kupię sagittę. Chociaż nie wiem czy się to opłaca. Dłonie mi się trochę pocą ale bez przesady, musi być naprawdę gorąco a nie ma dużo takich dni w roku. Może ten w saggicie się nie będzie aż tak ślizgał? A ta waga? Jest aż tak odczuwalna?
Liczba postów: 1,902
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
My raczej operujemy w przedziale do 100 g, wiec 120 jest mocno odczuwalna. Znajdź w domu coś wykonane z odblaskowego śliskiego plastiku i zobacz jak Ci się to trzyma.