Cześć, szukam podkładki do Razer DeathAdder V2 głownie do grania w Csa, ale też w inne gry.
- jaką obecnie używasz myszkę: Razer DeathAdder V2
- jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)? Posiadam podkładkę noname ze sklepu z pamiątkami o gładkiej, plastikowej powierzchni i spodem wykonanym z gąbki, wydaje się w miarę gładka. Szukam czegoś podobnego, ewentualnie jestem gotów na zmiany.
- chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej): Nie jestem pewien, raczej nie szklana. Słyszałem, że do Csa używa się przeważnie materiałowej, ale nie miałem z taką do czynienia.
- jaki rozmiar by Cię interesował: Myślałem nad rozmiarem typu 40x40cm, albo taka pokrywająca sporą część biurka, czyli 90cm na szerokość.
- czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: Nie
- wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*: Szukam do gry w Csa, może średnia?
- czy podkładka musi być kupiona w Polsce? Tak
- maksymalna cena za podkładkę? Powiedzmy 150zł, ale cena nie ma dużego znaczenia.
- uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) Brak
- jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu:
Nie znam się zbyt na podkładkach, większość czasu spędziłem na tej, wcześniej też była typowo noname. Potrzebuję dobrej podkładki do Csa i innych gier, ewentualnie zastanawiam się, żeby kupić i zwrócić w ciągu 14 dni i poszukać innej, jeśli mi się nie spodoba, ale bardzo chciałbym porad od czego powinienem zacząć
Może SteelSeries QCK?