• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podkładka pod Zowie FK2
  • jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze)  Zowie FK2 ADNS-3310
  • jaką masz  podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)? A4Tech X7 Gaming 300MP podobną prędkość
  • chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej): materiałowa/hybrydowa
  • jaki rozmiar by Cię interesował: ok 400mm X 300mm
  • czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: nie
  • wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*:średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą
  • czy podkładka musi być kupiona w Polsce? tak
  • maksymalna cena za podkładkę? ok 100 zł
  • uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) brak
Odpowiedz
Myślałem nad Roccat TAITO albo Tesoro Aegis X3
Odpowiedz
Zasadniczo podałeś dobre propozycje, tylko w przypadku aegis x3 weź pod uwagę, że posiada ona obszyte boki dodatkowo zmniejszające powierzchnię użytkową, co przy już mniejszym rozmiarze, niż preferowane 40 cm (aegis x3 ma 36 cm szerokości) odejmie ci kolejny centymetr lub 2, dlatego lepsza byłaby chyba większa wersja x4. Skłaniałbym się mimo wszystko w stronę aegis choćby ze względu na jednolity ślizg, taito przy okazji ma dość odczuwalny efekt "przyklejania" się myszy podczas ruchu z punktu 0.
Odpowiedz
Chyba jednak będę się rozglądał za Zowie G-TF Rough , chodź słabo z jej dostępnością .
Odpowiedz
Chociaż zastanawiam się też nad TteSPORTS Pyrrhus L , Gamdias Nyx Control , Roccat Sense Naval Storm .
Odpowiedz
żadnej nie znamy z tych 3 co podajesz. Odnośnie Aegisa to pod Zowie imo za miękkie są. Lepiej popatrz na Natex M11 Maxi lub Zowie G-SR.

Rough jest specyficzna, ale pod myszki Zowie jak najbardziej świetnie pasuje.
Odpowiedz
Natex M11 Maxi to jest ta 900mm x 450mm o ile dobrze kojarzę jest za szeroka jak dla mnie tak samo jak G-SR która ma 480mm , niestety rozmiar biurka ogranicza mnie do 430mm szerokości maksymalnie .
Odpowiedz
Jeszcze ROCCAT Taito Control która miała premiera całkiem niedawno.
Odpowiedz
niestety nie mieliśmy tej control, więc nawet nie wiem co można się po niej spodziewać :(
Odpowiedz
Może SS QCK+??
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.