Liczba postów: 39
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
02-02-2016, 02:45 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2016, 03:28 PM przez kravter.)
a tak zapytam, czy to na pewno padla mi mysz? bo dzis odpalilem cs (nie mam jeszcze nowej mychy) i jak robie takie malutkie ruchy prawo lewo to celownik mi jakos tak szybko zapierdziela, a przy duzych ruchach np jak sie rozgladam to dziala tak jak kiedys, ale gdy ktos mi wyskakuje to za cholere nie moge utrzymac na nim celownika, bo robie malutki ruch mysza a na ekranie celownik lata tak jakby sens sie samoistnie zwiekszal
a i jeszcze pytanko xD ustawilem sobie 800dpi i zaczynam grac cala reka xD (znaczy prawie, bo tylko sie rozgladam ale celuje dalej nadgarstkiem :P) i jest mala wada w mojej podkladce, ta m22 strasznie lapie przyczepnosc z reka :D znacie jakies podkladki ktore tak nie maja? :D
Liczba postów: 1,899
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
A nie masz włączonej akceleracji w windowsie (zaznaczone zwiększona precyzja wskaźnika) i suwak na pewno na 6/11 ustawiony? Jak jest zaznaczone, to odznacz.
To czy się podkładka lepi do ręki czy nie to raczej jest twoja wina. Bo najwidoczniej poci Ci się dłoń. Być może ta siatka ją u Ciebie wywołuje gdy ociera o rękę. Jaki budżet na podkładkę?
Reputacja:
0
02-03-2016, 09:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2016, 09:46 PM przez kravter.)
Mam to odznaczone ;) tak, 6/11 ale to jest dziwne bo myszka niby do konca dziala a nastepnego dnia jak odpalilem giere to tak jakbym nie gral z miesiac, jakos tak... Nienaturalnie? Dziala
Mam szorstkie rece i chyba dlatego ta siatka tak lapie xD
A tak zapytam, w jakim sklepie moge dorwac cm alcor bo bym sobie przymierzyl :D w media markt nie ma, saturn tez nie, neonet tez nie :P
Powiedzmy, ze z 40-50zl? :)
Reputacja:
0
I u mnie tez cos takiego sie dzieje, przy wolnych krotkich ruchach mam odczucie jakbym mial z 2000 dpi xD
Tak, masz racje, jak juz kupie nowa myche to trzeba bedzie dopiero testowac :P
Reputacja:
75
Zamów przez internet, to do 14 dni można zwrócić, tylko nie uszkodź opakowania.
Reputacja:
0
Chlopaki myszka jest OP thx xD tylko jeszcze nie opanowalem do konca :D
Jaka podkladke polecacie do cm storm alcor? Tak do 50zl ;)
Reputacja:
75
Jak dużą potrzebujesz podkładkę? Cieszymy się, że pasuje :)
Reputacja:
0
Rozmiar taki jak m22 styknie ;)