• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podkładka dla low sensa (cena bez ogarniczeń)
  • jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze) Zowie ZA12
  • jaką masz  podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)?  Jakąś randomową 40x45cm, teraz się trochę starła i zaczęły się rozklejać warstwy
  • chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej): Materiałowa
  • jaki rozmiar by Cię interesował: Coś w okolicach 45x40cm lub większa
  • czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: Raczej nie
  • wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*:Chodzi mi o taką do CS:GO więc raczej wolną (ew że się mylę)
  • czy podkładka musi być kupiona w Polsce? Tak
  • maksymalna cena za podkładkę? 200zł to taki max
  • uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) Raczej żeby nie była zbytnio kolorowa (najlepsza czarna z akcentami białego jak myszka). Dobrze by było żeby się szybko nie rozkleiła. Myślałem nad czymś od Zowie jednak z tego co widziałem np GSR-X jest nie dostępna a byłaby najlepsza dla mnie chyba.
    Pozdrawiam
Odpowiedz
Ja pod Zowie ZA11 mam tą http://procpu.pl/p/1723/28482/zowie-g-sr...racza.html
Do CSa jest świetna.
Odpowiedz
ja zamówiłem P-TF X ale jeszcze nie przyszła
Odpowiedz
Weź G-SR lub czekaj na wersję obszytą.
Odpowiedz
Z tego co widziałem to dużo osób używa QCK+ lub QCK XXL. Wygląda to też na ciekawą opcję. Co myślicie o niej?
Odpowiedz
(02-03-2016, 05:10 PM)GoldenRC napisał(a): Z tego co widziałem to dużo osób używa QCK+ lub QCK XXL. Wygląda to też na ciekawą opcję. Co myślicie o niej?

QcK jest tania przez co jest taka popularna, ale niestety szybko się niszczy i bardzo łatwo brudzi. Skoro twój budżet nie jest ograniczony to bym wziął wyżej wymienionego ZOWIE
Odpowiedz
Mam QCK+ po dwóch latach jest brudna i w miejscu gdzie kłade reke rozkleiła sie i odstaje. Ślizg ma ok ale dość szybko sie niszczy
Odpowiedz
tak jak mówią weź GSR albo tak jak ja w ciemno biore PTF X :P chociaż ona podobno z tych troche szybszych
Odpowiedz
Dostałem właśnie wiadomość zwrotną od Procpu, że GTF-X będzie dostępny od jutra (5.02). Myślę, że skuszę się na niego :D
Odpowiedz
http://www.morele.net/podkladka-glorious...ed-840442/ Co myślicie o niej? ;D Takie cuś ładnie prezentowało by mi się na biurku
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.