03-28-2021, 06:27 PM
Hej,
rozglądam się za następcą mojej już jak sie okazuje 5-6 letniej zowie za-11 tyle, że w wersji bez kabla z uwagi na to, że przy laptopie jest to niezbyt wygodne. Czy są jakieś alternatywy z niegorszym sensorem niż moja obecna? Upatrzyłem sobie hyperx pulsefire dart oraz logitech g pro wireless. Obmacałem tylką logitech i scroll mi się w niej spodobał, a potrzebuje go najbardziej ponieważ dużo go używam do World of Tanks. Skłaniam się ku hyperx z uwagi na ładowanie indukcyjne i niższą cene
rozglądam się za następcą mojej już jak sie okazuje 5-6 letniej zowie za-11 tyle, że w wersji bez kabla z uwagi na to, że przy laptopie jest to niezbyt wygodne. Czy są jakieś alternatywy z niegorszym sensorem niż moja obecna? Upatrzyłem sobie hyperx pulsefire dart oraz logitech g pro wireless. Obmacałem tylką logitech i scroll mi się w niej spodobał, a potrzebuje go najbardziej ponieważ dużo go używam do World of Tanks. Skłaniam się ku hyperx z uwagi na ładowanie indukcyjne i niższą cene
- jaką obecnie myszkę używasz: Zowie ZA-11 wydanie z białym logo (ok 2015-16)
- jaką masz obecnie podkładkę: Zowie g-sr (niebieska, kupowana razem z w/w myszką) oraz ostatnio Razer Goliatus
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): przede wszystkim scroll, czasem m3 oraz m4
- twój budżet: nie wiecej jak ok 400, nie chciałbym zbytnio przepłacać i pakować w logitech g pro superlight, która mi sie podoba
- jaki chwyt stosujesz: claw
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a? prawo
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: najbardziej mi przeszkadza kabel ponieważ zacząłem jej używać z laptopem. W myszce wymienialem tylko ślizgacze i jeden przełącznik bo wieloklik robił.
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? przede wszystkim z dobrego źródła, zależy mi na gwarancji jeśli ma być droga
- uwagi (np. co do wyglądu myszki): najlepiej czarna,