Aby uzyskać pomoc w wyborze myszki, prosimy o uzupełnienie poniższych danych we własnym poście:
Dobór myszki – im więcej danych tym łatwiej nam dopasować dla Ciebie myszkę
ps. warto dodać, że każdą myszkę trzymam palmoclawem i dobrze mi się grało kiedyś na razer deathadder chroma.
Dobór myszki – im więcej danych tym łatwiej nam dopasować dla Ciebie myszkę
- jaką obecnie myszkę używasz:dm1 pro s
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione:400
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka):niska
- czułość w Windows:default
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka):default
- w co grasz (podaj tytuły gier):csgo
- jaką masz obecnie podkładkę:zowie g-sr
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne):nie używam bocznych, ale jak są to mi nie przeszkadzają
- twój budżet:500zl
- jaki chwyt stosujesz:palmoclaw
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+2+2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a?:prawo
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku):18cm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)?:2cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?:nie
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?:nie
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?:głównym powodem jest chyba kabel, myszka odłącza się co jakiś czas na sekundę, ale przy okazji zmiany myszki chciałbym żeby nowa była CIĘŻSZA.
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce?:tak
- uwagi (np. co do wyglądu myszki):tak jak u góry chciałbym coś cięższego tak w okolicach 90-110g, aktualna jest trochę za lekka, dodatkowo myszka musi być bezprzewodowa.
ps. warto dodać, że każdą myszkę trzymam palmoclawem i dobrze mi się grało kiedyś na razer deathadder chroma.