04-08-2017, 05:11 PM
Dobór myszki – im więcej danych tym łatwiej nam dopasować dla Ciebie myszkę
- jaką obecnie myszkę używasz: Razer Deathadder Elite/Zowie ZA13
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 400
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): niska
- czułość w Windows:6/11
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): -
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): cała podkładka to lekko ponad 360 stopni
- w co grasz (podaj tytuły gier): Overwatch
- jaką masz obecnie podkładkę: Roccat Taito 2017 King Size
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): 2 boczne, w DA używam też 1 pod scrollem, mile widziany takowy, ale nie konieczny
- twój budżet: bez ograniczeń
- jaki chwyt stosujesz: Różnie. Raz palmoclaw, raz claw, raz jakiś clawo finger, ciężko określić, ręka ułoży mi się wszędzie
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a? Prawo
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): ~19,5cmundefined
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? ~2-2,5cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?: Ręka mi się łatwo dostosuje, więc bez różnicy
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Musi być opcja ustawienia 400, albo 800, albo 1600
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: No to tak. Ogólnie w Zowie ZA13 pasuje mi wszystko, oprócz wielkości i braku oplotu na kablu. Deathadder wydaje mi się okej, ale dziwnie mi się aim'uje na nim, ogólnie wydaje się jakiś ciężki i mam dużo lepszy feeling na ZA13, ciężko mi stwierdzić dokładnie dlaczego tak.
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Nie
- uwagi (np. co do wyglądu myszki): Dodam jedynie, że rozmiar jaki bym chciał, to mniej więcej wielkość deathaddera, lub większa, na pewno nie mniejsza. Bardzo dobrze by było, jeżeli kabel mieściłby się w bungee od razera.