Liczba postów: 1,899
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
01-31-2017, 10:32 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-31-2017, 10:32 AM przez t4co.)
Już nawet Logitech ma fatalną kontrolę jakości, a to był można powiedzieć ostatni bastion jakości.
Liczba postów: 1,448
Liczba wątków: 32
Reputacja:
33
Myślę, że jakby zatrudnili mnie w kontroli jakości, to żadna wadliwa myszka nie dostałaby się do sklepów, ni ch...ja, nie ma takiej opcji, pod tym względem wymiatam :D ale nie traktuję to póki co jako zaletę, lecz wadę :D
Reputacja:
75
tylko, że to chińczyki robią tą kontrolę jakości to byś tam za miskę ryżu siedziała hehe
Liczba postów: 1,448
Liczba wątków: 32
Reputacja:
33
Nie no, ja u siebie w domu, przysyłali by sprzęt do testowania i to za godną wypłatę :D :D
A teraz tak patrzę, mam różowy nick!! hahaha czy to dlatego że jestem dziewczyną? :D
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Już miałem zakładać podobny temat..
Również mam ten problem ale u mnie lewy przycisk jest wyżej osadzony przez co po aktywacji switcha jest tam trochę luzu i czuję że dociskam plastik.
Niby nic ale na dłuższą metę staje się to mocno irytujące, zwłaszcza podczas tapowania bo sprawia to wrażenie 2 poziomów wcisnięcia.
Rozumiem że jest to wadliwy egzemplarz i zalecacie zwrot?
Reputacja:
75
@up
tak oddaj na wymianę
@Ewelina
No właśnie tak :]
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 6
Reputacja:
1
Dm1 pro kupiłem pod koniec listopada/ początek grudnia, od tamtej pory 2 razy mi wymieniali na nową bo ciągle z czymś był problem, w pierwszej głęboki/kleisty klik lewego omrona, druga przestała działać, teraz w trzeciej boczne działały kiedy im się podobało i jutro jedzie znowu na gwarancje... Także jak z kolejną będzie problem to podziękuję.
Reputacja:
75
Wygląda, że pierwsze dostawy były znacznie lepsze :(
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Mam ten sam problem, 2x oddawałem na gwarancję i wszystkie 3 egzemplarze miały problem z LPM, dokładnie to samo, co opisuje autor tematu. Trochę słabo to świadczy o firmie... I teraz nie wiem, czy oddawać znowu i czekać na nową czy zwrot pieniędzy.