Liczba postów: 4,408
Liczba wątków: 168
Reputacja:
171
Masz Natec M12 dużo tańszy a prawie tak samo duży (w sumie wyższy nawet), mamy ją teraz na testach, bardzo fajna podkładka. Dosyć szybka - do zestawienia dodaliśmy już nawet.
Liczba postów: 332
Liczba wątków: 27
Reputacja:
3
opinia po 5 minutach użytkowania Zowie P-TF X:
Jezuuu ale badziewie :D strasznie szorstka :P no i jeszcze sie ne wyprostowała. Mam wrażenie, że myszka po niej szura spodem....
Liczba postów: 1,899
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
ma być szorstka, to nie jest materiałowa tylko hybrydowa w końcu hehe. Trzeba było wziąć G-Sr jak radziłem.
Reputacja:
3
Ale wyrobi sie?? szy bedzie cały czas szurała? ppodonosiłem kabel żeby nie miał styczności z podkładką ale to nie wina kabla chociaż jak go podniosłem to ciszej chodzi. No i napewno to też wina tego, że podkładka jeszcze jest powyginana. Jak przesuwam z środka na odkształcone lewo i prawo to jak przechodzi z prostego na wygięte to w tych miejscach tez szura najmocniej.
Reputacja:
171
powinna się wyprostować, potrzymaj ją trochę pod czymś cięższym
Reputacja:
3
Już pare godzin leży i praaaaawie w 100% sie wyprostowała. Moje pytanie brzmi czy ona ma być taka głośna?? czy ona szura mi o spód myszki i zniszczy szybciej ślizgacze?
Reputacja:
171
Nie zniszczy ślizgaczy, w sumie jest głośna, taki materiał. To też od ślizgaczy zależy bo jedna mniej drugie bardziej szurają :P Zowie akurat na niej głośno chodzą ;p
Reputacja:
3
No to zostaje czekać, aż podkładka umrze i wtedy zmienie :D
za prawie 90zł troche szkoda :P
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
QCK+ jest troche cichsza? Trudo, jak się zniszczy, kupi się następną. Teraz za 60zł idzie wyrwać.
Reputacja:
3
QCK jest miekka i cicha. Zowie P-TF X jest dośc szorstka i głośna według mnie.