12-28-2015, 11:40 PM
na twoim miejscu pozostałbym przy symetrycznych i spróbował Zowie ZA12, nie za duza nie za mała (jeżeli taka mała wypustko po prawej stronie będzie Cię cisnąć to ją spiłuj jak ja zrobiłem ;p). Sensei ma akurat bardzo uniwersalny kształt i jak na symetryczny jest na pewno jedną z wygodniejszych ;p Wiadomo, że profilowane powinny być wygodniejsze, jednak skoro ten a4tech CI nie leżał to być może nie są dla Ciebie, bo akurat ten model należy do tych wygodniejszych u a4techa ;D o ile mówimy o tym http://www.multi-markt.pl/allegro/images...-baner.jpg
jak pod CSa to weź Zowie G-Sr , nie wiem czemu byś chciał szybką, będziesz miał gorszą kontrolę na szybkiej, ten a4tech jest średni szybkościowo ale pod cs nie jest najlepsza bo nie ma zbyt równej o jednolitym poślizgu powierzchni. Stąd g-sr powinien lepiej się sprawdzić.
jak pod CSa to weź Zowie G-Sr , nie wiem czemu byś chciał szybką, będziesz miał gorszą kontrolę na szybkiej, ten a4tech jest średni szybkościowo ale pod cs nie jest najlepsza bo nie ma zbyt równej o jednolitym poślizgu powierzchni. Stąd g-sr powinien lepiej się sprawdzić.