Witam,
Potrzebuję myszki, oto preferencje:
Potrzebuję myszki, oto preferencje:
- jaką obecnie myszkę używasz: Scorpion x-luca
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 800
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): niska/srednia
- w co grasz (podaj tytuły gier): od czasu do czasu pyknę w csa, tak to raczej do normalnego użytku
- jaką masz obecnie podkładkę: Steelsereis qck mini
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): Tak używam ze 2
- twój budżet: 100-200zł
- jaki chwyt stosujesz:fingertrip/palm ze wskazaniem na fingertip
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce: 1+2+2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a?: prawo
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): ~18cm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? 1.9cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?: już teraz używam jakiejs hybrydy
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: scroll nie działą do końca poprawnie i dwuklik
A tak swoimi słowami to potrzebuję myszki 100-200zł. Zakładam swój osobisty temat, bo żaden jakoś nie odpowiadał mi w pełni. Zastanawiałem sie nad rivalem lub ktorąś zowie. Ostatnio już nie gram aż tak często i się zastanawiam czy potrzebuję aż takiej myszki. Za rivala jestem w stanie zaplacić, tylko obawiam się, że może być za duży. Jakieś inne propozycje? Budżet mam taki jak mowie, ale zależy mi na w miarę jak najtańszej myszce, przy zachowaniu cena/jakość, bo nie jestem już takim wymagającym graczem. Moja obecna myszka jest dla mnie(a przynajmniej tak mi sie wydaje) idealna, jezeli chodzi o wymiary-130 mm x 64mm x 40mm.