12-24-2015, 06:15 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-24-2015, 06:17 PM przez Stratoss33.)
Witam! Po zakupie myszki poszukuję dla siebie nowej klawiatury :) I tutaj zwracam się do Was, bo w sklepach nie ma nic ciekawego, a z internetu nie chcę zakupić kota w worku :P
Wzór:
1. Mój budżet - Fajnie byłoby do 100zł, ale do 140 jestem w stanie zapłacić.
2. Rodzaj klawiatury - w moim budżecie to chyba tylko membranowa z tego co się orientuję... :)
3. Czy chcesz podświetlenie - TAK, zdecydowanie tak, czerwone, bo zakupiłem myszkę A4Tech z serii Bloody :) Fajnie by było gdyby podświetlenie nie ograniczało się do kilku pasków dookoła obudowy.
4. Czy chcesz makra - Do szczęścia mi to niepotrzebne chyba...
5. Czy chcesz dodatkowe klawisze - Byłbym bardzo zadowolony gdyby posiadała przyciski multimedialne u góry, do sterowania muzyką chociażby w trakcie gry :)
6. Czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek - Chyba nie, ale również byłaby bardzo mile widziana.
7. Czy może to być klawiatura typu tenkeyless - Nie, chcę standardowy zestaw klawiszy.
8. Twoje uwagi:
- Cicha
- Czerwone podświetlenie, najlepiej całości klawiatury
- Przyciski multimedialne
- Podpórka pod nadgarstek
- Świetnie by było gdyby klawisze były niskie, z niskim "zaskokiem" jak w laptopach, ale po tym co widzę w internecie to chyba ciężko będzie takie coś znaleźć...
Co na allegro rzuciło mi się w oczy:
Tracer Hellway
Proszę o poradę i z góry dziękuję za poświęcony czas :)
Wzór:
1. Mój budżet - Fajnie byłoby do 100zł, ale do 140 jestem w stanie zapłacić.
2. Rodzaj klawiatury - w moim budżecie to chyba tylko membranowa z tego co się orientuję... :)
3. Czy chcesz podświetlenie - TAK, zdecydowanie tak, czerwone, bo zakupiłem myszkę A4Tech z serii Bloody :) Fajnie by było gdyby podświetlenie nie ograniczało się do kilku pasków dookoła obudowy.
4. Czy chcesz makra - Do szczęścia mi to niepotrzebne chyba...
5. Czy chcesz dodatkowe klawisze - Byłbym bardzo zadowolony gdyby posiadała przyciski multimedialne u góry, do sterowania muzyką chociażby w trakcie gry :)
6. Czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek - Chyba nie, ale również byłaby bardzo mile widziana.
7. Czy może to być klawiatura typu tenkeyless - Nie, chcę standardowy zestaw klawiszy.
8. Twoje uwagi:
- Cicha
- Czerwone podświetlenie, najlepiej całości klawiatury
- Przyciski multimedialne
- Podpórka pod nadgarstek
- Świetnie by było gdyby klawisze były niskie, z niskim "zaskokiem" jak w laptopach, ale po tym co widzę w internecie to chyba ciężko będzie takie coś znaleźć...
Co na allegro rzuciło mi się w oczy:
Tracer Hellway
Proszę o poradę i z góry dziękuję za poświęcony czas :)