• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klawiatura mechaniczna gry/pisanie 370zl
Dokładnie, nie bój się Kailhów, coraz więcej osób woli je od Charry bo mają jakby delikatniejszy klik, o czym pisaliśmy w przypadku Kailh brownów chociażby - nie wiem czy można ich nie lubić, taki maja fajny klik ;). Jedynki Kailh Red są takie dziwne trochę i raczej Cherry je deklasuje. Niebieskie są moim zdaniem porównywalne na jednych i na drugich świetnie się pisze. Już kilka lat mają Kailhy i jakoś nie widać, aby zbyt często ktoś się na nie skarżył ;)

Powiem CI jeszcze odkąd więcej piszę na klawiaturze niż gram to przesiadłem się na Kailh Blue a wiedź, ze mogę mieć dowolny rodzaj przycisków ;) Może bym używał normalnie Cherry Blue, ale znowu w 100% nie piszę i wydaje mi się, ze troszeczkę lepiej mi się gra jednak na Kailh Blue.

Reasumując śmiało można sięgać po Kailhy, bo wiele tych opinii negatywnych to jest pisana przez fanatyków jakich znajdziesz w każdym dziale (a muzyka i klawki mechaniczne mają ich akurat najwięcej) lub osoby, które tylko to powielają a w życiu nie dotknęły Kailha.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Klawiatura mechaniczna gry/pisanie 370zl - Hya - 12-10-2015, 05:24 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.