• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pierwsza klawiatura mechaniczna 200-300
Wielkie dzięki za odpowiedź. :D

Odpuściłem sobie Corsaira i Logitecha. Jednak ostatnio była u mnie przez 2 dni klawiatura kumpla SPC GK540 Magna na Kalih Brown i muszę przyznać, że klawiatura bardzo przyjemna do pisania jednak w grach już było trochę gorzej.
W międzyczasie natrafiłem na Fantecha MK872, który jest na przełącznikach optycznych i ma hot swapa w cenie 189 zł. Opinie są dość pozytywne na jej temat, a konstrukcja bliźniacza jak Krux Ata. Moje pytanie jest takie, czy w ogóle warto się nią zainteresować, nie ukrywam że obawiam się o jej trwałość. Na pewno byłbym zainteresowany wersją na blackach i może ewentualnym przyszłym wymienieniem przełączników bądź testowaniem poszczególnych switchy, dlatego też zależy mi na jej w miarę dobrej wytrzymałości pod kątem PCB i elektroniki.

Odnośnie DreamKey, jest do ciekawa klawiatura jednak musiałbym zobaczyć ten układ czcionki z keycapów, czy będzie mi odpowiadać. W każdym razie rozważę ją, lecz nie ukrywam, że cena tutaj odgrywa decydującą rolę. Jednakże Fantech wydaje się na ten moment najbardziej atrakcyny ze względu na możliwości w stosnku do ceny.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Pierwsza klawiatura mechaniczna 200-300 - Akwizman - 12-06-2021, 11:40 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.