07-23-2015, 01:59 PM
no to inaczej, z mojego punktu widzenia nie ma tenkeylessa do 350 zł godnego uwagi. Podaje Ci najbliższą tej kwocie. Nie zajmujemy się szukaniem po sklepach danych produktów, nie wiem ile w danej chwili kosztuje bo nie sprawdzam tego codziennie, a z tego co zapamiętałem była w okolicach 350 zł więc ją sugerowałem. Ciężko kupić używaną mechaniczną, bo z reguły nie ma potrzeby ich zmieniać przez długie lata. Możesz szukać na ebay.com bo łatwiej za granicą taką dostać niż w Polsce.
Jeżeli tak popatrzysz po rynku mechaników to jest niedawno wypuszczona Ozone Strike Battle za ok 330 zł ale nie znamy ani jej ani firmy, a jak czegoś nie znam to nie ryzykuje i nie polecam, proste.
Z numpadem w miejscu deli ins, jedyna to właśnie ten TK. Poza ceną reszta najbardziej pasuje
Jeżeli tak popatrzysz po rynku mechaników to jest niedawno wypuszczona Ozone Strike Battle za ok 330 zł ale nie znamy ani jej ani firmy, a jak czegoś nie znam to nie ryzykuje i nie polecam, proste.
Z numpadem w miejscu deli ins, jedyna to właśnie ten TK. Poza ceną reszta najbardziej pasuje