• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mechanik optymalny pod podwójny klik
(06-04-2018, 04:53 PM)Hya napisał(a): hmm wymagania są:D wiesz co do punktu nr 4 to nie ma mechanika co by nie było lekkiego wigle wigle na boki na keycapsach, taki ich urok ;)

ale imo to Ty potrzebujesz MX Silvery czyli do wyboru masz Cougar Attack X3 Speedy - http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje...gb-speedy/ albo Corsair K70 Rapidfire
cougara trzeba zamawiać od dystyrbutora caseking z niemiec, ale w układzie US Int czyli ten normalny z długim lewym shiftem ;)

Ciężki orzech do zgryzienia, bardzo mocne propozycje, trudno będzie sie zdecydować, poza tym z tego co widze to z tym shiftem to odwrotnie:) Cougar ma malego lewego shifta i duzego entera, gdzieś mam w domu stare klawiatury:D potestuje te układy na ktorym lepiej sie gra:)

Jak ktos ma jeszcze jakies uwagi to niech śmialo pisze, mam jeszcze czas na zakup, nie spieszy sie:)

Jeżeli ktoś miał w ręku obie klawy i moglby sie wypowiedziec byloby milo, szczegolnie ciekawi mnie kwestia ergonomii oraz gry z podstawką, cougar zwraca uwage nietypową podstawką, przy corsarzu rzuca się w oczy chropowata spacja, jezeli chodzi o ogolna jakosc to pewnie wysoki poziom w jednej i drugiej
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Mechanik optymalny pod podwójny klik - Tafari - 06-04-2018, 10:19 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.