• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mechanik do gier typu Moba
speedy mają krótszy próg aktywacji, wystarczy je lekko wcisnąć i już jest aktywacja, do tego są lekkie. Może to pójść w dwie strony - szybsza reakcja albo missclicki
akurat co do przełączników to tak: dla mnie lepiej grać na liniowych przełącznikach, ponieważ:
-nie potrzebuję sygnału aktywacji jak nie mam problemu z missclickami, a jak chce coś wcisnąć to i tak wciskam ;p
- po drugie haczenie mnie nie rozprasza, bo go nie ma. Jest tylko gładkie zejście przycisku do dołu
-w liniowych masz gładkość i miękkość. Jak się przyzwyczaisz do gra się na nich o wiele przyjemniej jak dla mnie i lepiej. Nic Cię nie rozprasza, a jak wiesz co robisz to nie masz problemu z missclickami
Według mnie kto co lubi, możesz brać speedy, aczkolwiek ja brałbym zwykłe redy, ewentualnie założył na nie oringi.
Choć to dziwne, obecnie piszę do Ciebie z klawki Ajazz AK33, mam zalozone oringi. Switche Zorro Black. Takie pomiędzy Black i Red. Na oringach dorównują MX Redom, które w kwestii gier wspominam najlepiej.
Te Speedy to według mnie przerost formy nad treścią, żadnej róznicy nie zauważysz ;p
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Mechanik do gier typu Moba - Arised - 08-13-2017, 01:55 PM
RE: Mechanik do gier typu Moba - Czyszcz - 08-13-2017, 05:54 PM
RE: Mechanik do gier typu Moba - Arised - 08-13-2017, 08:04 PM
RE: Mechanik do gier typu Moba - Czyszcz - 08-13-2017, 09:33 PM
RE: Mechanik do gier typu Moba - Arised - 08-13-2017, 09:39 PM
RE: Mechanik do gier typu Moba - Hya - 08-14-2017, 09:41 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.