07-02-2017, 07:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2017, 07:59 PM przez cesarz cyberprzestrzeni.)
Jak dla mnie branie g403 bez przymierzania nie jest zbyt dobrym pomysłem, kształt jest w moim odczuciu dość specyficzny. Ja miałem wrażenie, że jest zrobiona bardzo nieproporcjonalnie - za wąska i za wysoka, z nienaturalnie wyprofilowanym grzbietem. DM1 pro s może być za to za szeroka przy takiej dłoni, a EC1-a ze słabą rolką, przełącznikami huano i sensorem pmw3310 przy obecnej cenie jest raczej mało opłacalnym wyborem.
Zamiast Elite mógłbyś rozważyć DA 2013 essential za 150 zł na x-komie z niewiele gorszym sensorem od wersji Elite, w stosunku ceny do jakości wypada całkiem dobrze. Alternatywnie w dobrej cenie, z podobnym kształtem do DA są również: gigabyte xm300 na tym samym sensorze co DA 2013 oraz ventus x optical na sensorze pmw3360 z kształtu będący trochę większą wersją DA (tutaj miałbym obawy, że może być za duża), mający praktycznie same pozytywne opinie za granicą.
Zamiast Elite mógłbyś rozważyć DA 2013 essential za 150 zł na x-komie z niewiele gorszym sensorem od wersji Elite, w stosunku ceny do jakości wypada całkiem dobrze. Alternatywnie w dobrej cenie, z podobnym kształtem do DA są również: gigabyte xm300 na tym samym sensorze co DA 2013 oraz ventus x optical na sensorze pmw3360 z kształtu będący trochę większą wersją DA (tutaj miałbym obawy, że może być za duża), mający praktycznie same pozytywne opinie za granicą.