05-30-2015, 01:10 PM
W ciągu miesiąca chcę kupić mechanika pod gry na redach. W oko wpadły mi te 2 modele. Najlepiej żebym się zmieścił do kwoty 400. Generalnie bardziej się skłaniam ku cm. Z tego co wyczytałem w necie ma lepszą jakość. Tyle, że w jednym teście w bf4 nie łapały przyciski... .Inny problem to wejście do biosu przez del. Chyba trzeba naciskać fm kilka sekund i del i nie zawsze się to udaje -_-'. Brak tych kilku przycisków mi nie przeszkadza, ale chciałem się zapytać jak to było u was z tymi rzekomymi problemami?. Czy cm nie jest dla was za wysoka? Będę dokupywał podkładkę (coś polecicie? np z ebay ) i czy tą wysokość cm da się fajnie skorygować? Chyba będę zamawiał z pewnych owoców razem z gwarancją + 2 lata, więc jakość i wygoda to podstawa. Czy te wyższe przyciski są namacalnie lepsze od qpada?.
Czy dla maniaka bfa , który kupi za jakiś czas monitor 144 hz 1000 hz cm ma jakieś znaczenie? Ile wynosi standardowe odświeżanie qpada ? 125?
Cm ma ten plus, że jest krótszy i nie muszę tak rozstawiać rąk, wyłączenie win też kusi.
Jakieś oringi też polecicie?
Czy dla maniaka bfa , który kupi za jakiś czas monitor 144 hz 1000 hz cm ma jakieś znaczenie? Ile wynosi standardowe odświeżanie qpada ? 125?
Cm ma ten plus, że jest krótszy i nie muszę tak rozstawiać rąk, wyłączenie win też kusi.
Jakieś oringi też polecicie?