• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zowie EC2-a Benq i Dreammachines Dm1 pro S
Ja już kurwa nie wiem, sory za wulgaryzmy, ale to jest czysta komedia, niby test gear z nimi współpracuje, więc przepraszam za negatywną ocenę, ale ona nie bierze się znikąd, pierwszy raz otrzymałem myszkę z klikiem jakbym stąpał po trzeszczących panelach w pokoju, zwróciłem myszkę, aby wymienić na drugi model, rozumiem wpadkę z pierwszym przysłanym modelem, ale do groma jasnego, jak można tak zaniedbać sprawę i przy mojej konsultacji z supportem przez telefon i e mail, wysłać kolejny raz produkt, który nie trzyma się kupy, chyba jednak zależy im na klientach i powinni zwrócić uwagę na to żeby tym razem wysłać produkt w stanie co najmniej dobrym. Lewy przycisk chodzi teraz bez zarzutów, chociaż i tak nie wiem jak długo pochodzi, bo dalej mam wątpliwość co do niego z powodu ostatniego modelu, natomiast prawy normalnie siedzi luźno, klikając szybko, czasami palec mi tak odbije, że umyka mi pare kliknięć i po prostu utrudnia mi szybkie wciskanie i czasem po prostu blokuje mi tak jakby palec, lewy przycisk nawet nie da rady żeby go odgiąć lekko do tyłu a ten prawy to w ogóle, jakbym chciał to bym zaraz włożył mały palec do środka, bo mogę go odginać normalnie w tył jakby nie był gdzieś złączony. Masakra, brak znajomości tego co sprzedają u ludzi robiących w tej firmie. Nie wiem, naprawdę, teraz za pewne nawet nie pozwolą mi odstąpić od umowy, masakra nie polecam.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Zowie EC2-a Benq i Dreammachines Dm1 pro S - Wnusio - 08-16-2016, 01:29 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.