• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zowie EC2-a Benq i Dreammachines Dm1 pro S
  • jaką obecnie myszkę używasz: Dreammachines Dm1 pro S
  • jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 400
  • czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): 1.4 ( niska
  • czułość w Windows: 6/11
  • czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): - 
  • ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): ~60cm
  • w co grasz (podaj tytuły gier): CS GO
  • jaką masz obecnie podkładkę: Steelseries QCK+ 450x400
  • ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): 5
  • twój budżet: ~300 zł
  • jaki chwyt stosujesz: Palmgrip
  • jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
  • jesteś lewo czy prawo ręczny/a? Praworęczny
  • jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 18,5 cm xd
    undefined
  • jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? 1,8cm
  • czy chcesz zmienić swój chwyt?: Jeżeli sytuacja będzie tego wymagać.
  • czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Bez różnicy
  • co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Zamówiłem myszkę dm1 pro S, był to wadliwy egzemplarz, lewy przycisk jest wciśnięty głebiej co powoduje dyskomfort i na pewno gorszy click.
  • czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Tak
  • uwagi (np. co do wyglądu myszki): Wygląd nie gra roli.
  • Chodzi mi tutaj bardziej o to, że dostałem wadliwy model i proponują mi wymianę modelu, lub po prostu odesłanie i zwrot kosztów, nie wiem na co się zdecydować, czy zowie ec2-a nie przypadłaby mi bardziej do gustu. Nie wiem również czy ten sensor w dm1 pro s jest rzeczywiście lepszy, są różne opinie na jego temat. Ogólnie myszka jest wygodna, nie wiem czy nie za duża jak na moją dłoń, jak myślicie? Może jakby ktoś mógł wypowiedzieć się, kto używał obu tych myszek i przy której czuł się pewniej, bo przy obecnej nie do końca czuję dobrą grę, czasem mi się wydaję, że lepiej mi się grało na myszze Lenovo z biedry bez podkładki, (czasem) nie wiem czy to wina tego uszkodzonego przycisku... Nie mam w mojej okolicy jak przymierzyć obu tych myszek, tylko posiadaną przeze mnie, kolega dał na próbę razera deathadder chroma i powiem szczerze, że latał po podkładce jak dzik, a dm1 pro S słychać lekki opór na QCK+ takie szorowanie. Zowie ec2-a nie pasowała by lepiej do tej podkładki? Po prostu oczekuję odpowiedzi kogoś kto się zna i może ma takie parametry swoich palców jak ja xd i powie mi jaka myszka mu lepiej pasowała, czytałem opinie, że Zowie jest łatwa, jeżeli chodzi o grę, pragnę trochę osiągnąć i wziąć udział w paru turniejach, nie zarabiam kokosów, dlatego nie chcę wyrzucić pieniędzy w błoto. Sory, że się rozpisałem, dzięki z góry.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Zowie EC2-a Benq i Dreammachines Dm1 pro S - Wnusio - 08-08-2016, 05:18 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.