07-03-2016, 04:51 PM
No, i nie można grzeczniej? To tak, co do tych słuchawek bez mikrofonu, to jedynie te ISK HP580 by mnie przekonywały z tym że jest ich bardzo mało w internecie i kupując je za 80zł trzeba doliczyć jakieś 15zł na wysyłke to mamy 95zł. Mikrofon nawet ten zalman za jakies 23 plus też wysyłka bo w tym sklepie nie ma mikrofonu. To mnie razem wyniesie ponad 130 zł łącznie. Poza tym nie wiem czy to do końca wygodne gdy będą mi się ze słuchawkami plątały dwa kable oraz nie wiem jak będzie ze zbieraniem dźwięku bo ten od słuchawek mam tuż przy ustach a tamten będzie chyba nisko. No ale przecież nie wierzę że w tych słuchawkach "gamingowych" do 100zł nie ma nic co byłoby wygodne... Chodzi mi głównie o to. A co do tych pro player'ów to wątpie żeby zawodnicy virtus pro, jednej z najlepszych drużyn świata w cs go nie wiedzieli na czym grają i nie znają się na sprzęcie... Co do podanych krakenów to właśnie one bardzo mi się podobały :D Przymierzałem je kiedyś w sklepie i zrobiły na mnie bardzo bardzo dobre wrażenie.