Witam, poszukuję nowej klawiatury, a więc zwracam się do Was z prośbą o poradę!
twój budżet: raczej bez ograniczeń
jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)? - Mechaniczna
jeżeli mechaniczna: jaki chcesz rodzaj przełączników - jeżeli nie wiesz, to napisz nam: raczej MX Red/Brown, ale nie za bardzo się znam, więc uzupełnie wszystko w jakie gry grasz? - Gram na poziomie competitive w Smite, toteż szukam NAJLEPSZEJ klawki :d
czy masz masywne dłonie czy nie? Nie za barzo rozumiem pytanie, ale raczej tak
czy dużo piszesz na klawiaturze? Raczej tak, ale nie o pisanie mi chodzi w klawiaturze :p
czy ma to być klawiatura w 100% pod gry? Tak
czy chcesz podświetlenie? Raczej tak
czy chcesz makra? Nie są mi potrzebne
czy chcesz dodatkowe klawisze? Nie są mi potrzebne
czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? Nie wiem, bo nigdy takowej nie miałem, jeżeli jest wygodna to nie ma problemu ;)
czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)? Tak
twoje uwagi: Dodam tylko, że obecnie mam Razer BlackWidow 2013 na MXach Blue, a bardzo podoba mi się design taki jak ma BlackWidow X/Crosair K70, lecz bardziej podoba mi się wdowa, w sumie to nie chodzi o wygląd, ale fajnie jakby też była ładna :D
twój budżet: raczej bez ograniczeń
jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)? - Mechaniczna
jeżeli mechaniczna: jaki chcesz rodzaj przełączników - jeżeli nie wiesz, to napisz nam: raczej MX Red/Brown, ale nie za bardzo się znam, więc uzupełnie wszystko w jakie gry grasz? - Gram na poziomie competitive w Smite, toteż szukam NAJLEPSZEJ klawki :d
czy masz masywne dłonie czy nie? Nie za barzo rozumiem pytanie, ale raczej tak
czy dużo piszesz na klawiaturze? Raczej tak, ale nie o pisanie mi chodzi w klawiaturze :p
czy ma to być klawiatura w 100% pod gry? Tak
czy chcesz podświetlenie? Raczej tak
czy chcesz makra? Nie są mi potrzebne
czy chcesz dodatkowe klawisze? Nie są mi potrzebne
czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? Nie wiem, bo nigdy takowej nie miałem, jeżeli jest wygodna to nie ma problemu ;)
czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)? Tak
twoje uwagi: Dodam tylko, że obecnie mam Razer BlackWidow 2013 na MXach Blue, a bardzo podoba mi się design taki jak ma BlackWidow X/Crosair K70, lecz bardziej podoba mi się wdowa, w sumie to nie chodzi o wygląd, ale fajnie jakby też była ładna :D