Liczba postów: 31
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Witam,
Proszę powiedzieć którą myszkę mam wybrać czy:
Razer Deathadder Chroma lub Steelseries Rival
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi z góry dzięki :)
Liczba postów: 49
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
02-03-2015, 07:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2015, 07:35 PM przez Mostian.)
Zależy jaką masz dłoń oraz czy nie przeszkadzają Ci aspekty estetyczne (ścierająca się guma pod kciukiem w Rival). Ja zamówiłem Razer Chroma, przychodiz jutro więc jak zaczekasz to mogę Ci o nim napisac ;)
Reputacja:
0
02-03-2015, 09:57 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2015, 10:02 PM przez danio21b.)
Ooooo super był bym wdzięczny :) czekam na Twojego posta z opinią pozdrawiam :) A jakich używasz słuchawek jeśli mógłbym wiedzieć? Bo też planuje kupić jakieś :)
Liczba postów: 49
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Myszka dzisiaj do mnie doszła wraz z podkładką. Produkty zrobiły na mnie duże wrażenie, czuc jakośc. Myszka jest precyzyjna, dobrze trzyma mi się ją w dłoni. Po podkładce porusza się dosyc szybko. Jedynym minusem (dla mnie) są dosyc płytkie główne przyciski. Przyzwyczajony do mocnego przyciskania czuję teraz lekki dyskomfort, który pewnie nie długo minie. Moim zdaniem możesz brac ;)
Korzystam ze słuchawek Takstar PRO80, z których również jestem bardzoo zadowolony.
Reputacja:
0
Super dzięki chyba też zakupię tą myszkę :-) zastanawiałem się również nad sluchawkami razer kraken do kolekcji :-P no ale zobaczymy :-)
Liczba postów: 1,899
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
o ile DA to dobra myszka i warto ją brać pod uwagę tak Krakeny już dobrymi słuchawkami nie są...
Reputacja:
0
Ja niestety bawie się na laptopie Asusa (karta realtek :-P) mam tam jedno wejscie audio. I chyba poszukał bym czegoś z wejściem na USB :-) te krakeny 7.1 chroma fajne ale drogie :-P czytałem dziś ze teraz w lutym wychodzą nowe HyperX Cloud II na USB również :-).
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 12
Reputacja:
4
Kingston = Takastar pro 80 v2 tylko z lepszym pałąkiem + mikro