• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tani zamiennik pada Xboxa do PC czy oryginał?
Będę grać w Styx: Masters of Shadows/Shards of Darkness i Middle-Earth: Shadow of Mordor/War, a z nowszych gier to Elden Ring i nadchodzący Styx: Blades of Greed. Najlepiej przewodowy lub z ładowarką, bo nie znoszę, gdy bezprzewodowy pad rozładowuje mi się w połowie boss fightów :P

Z tego, co widziałem, to chyba Turtle Beach i na pewno Hyperkin Xenon to takie oficjalne zamienniki, a reszta to chińszczyzna.

Z drugiej strony, według opinii, nieoficjalne pady mogą mieć problemy z błędnym zbindowaniem przycisków (miałem taki problem z zamiennikiem, ale to był jakiś no-name pad z chińskiego sklepu za 20 zł xD), oraz są trochę mniej wygodne w uchwycie i mają mniej przyjemne analogi, a zamienniki z Allegro czy tańsze no-name z sieciówek mają problemy z czułością, "mechaniczny i głośny" analog oraz padające analogi lub przyciski, a jakość to plastik so fantasik :P

Głupia sprawa, bo sprzedałem swój oryginalny pad Xboxa 360 dawno temu, a teraz naszła mnie ochota na ponowne przejście powyższych gierek i Elden Ringa oraz nadchodzącego Styxa. Jak tak czytam i oglądam, to najlepiej kupić właśnie używany lub odnowiony pad Xboxa 360, bo ma najlepszą ergonomię względem nowszych modeli :/
W absolutnej ostateczności, może wyjątkowo kupię używany, bo wolę nie wydawać tych 200 zł na nowszy model, ale boli brak gwarancji...
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.