06-02-2020, 09:04 AM
Witam!
Z racji tego,że mój stary abyssus znowu zaczyna mieć problemy z clickiem i nie chce mi się tego po raz kolejny naprawiać to czas na nową myszkę.
Kupiłbym bez wahania kolejnego Abyssus'a czyli jego następce ale chciałbym przerzucić się na myszkę która posiada dwa boczne przyciski pod kciukiem gdyż czasami ich jednak brakuje.
Liczę na Waszą pomoc i pozdrawiam :)
Z racji tego,że mój stary abyssus znowu zaczyna mieć problemy z clickiem i nie chce mi się tego po raz kolejny naprawiać to czas na nową myszkę.
Kupiłbym bez wahania kolejnego Abyssus'a czyli jego następce ale chciałbym przerzucić się na myszkę która posiada dwa boczne przyciski pod kciukiem gdyż czasami ich jednak brakuje.
- jaką obecnie myszkę używasz: Razer Abyssus 2014
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 1800
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): Średnia
- czułość w Windows: Maksymalna
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): 8/10
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps):
- w co grasz (podaj tytuły gier):Głównie fpsy, aktualnie Fallout 76
- jaką masz obecnie podkładkę: Ravcore Ravpad S32
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne):Aktualnie trzy i bocznych brakuje
- twój budżet:250zł
- jaki chwyt stosujesz:Claw Grip
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a?
- jaka jest wielkość Twojej dłoni :18,5cm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego ?: 2cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?:Nie
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Byle dało się ustawić 1800
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Dodać klawisze boczne
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Tak
- uwagi : Nie chce płaskiego naleśnika bo chętnie bym kupił Rival 3 ale niestety jest sporo niższa od Abyssusa, Krux też odpada bo brzydki :P
Liczę na Waszą pomoc i pozdrawiam :)