04-14-2018, 02:01 PM
- jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze)
SS Sensei 310 - jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)?
SteelSeries QcK Guild Wars 2 Mouse Pad (Logan Edition) - chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej):
Chyba materiałowa/hybrydowa, ale zdaje się na Was - jaki rozmiar by Cię interesował:
Duża - czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?:
Nie - wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*:
Szybką(taką polecacie przy recenzji Senseia) - czy podkładka musi być kupiona w Polsce?
Tak - maksymalna cena za podkładkę?
100-150zł
Hej,Na początek to dziękuje, dzięki Waszej recenzji zakupiłem Senseia i jestem bardzo zadowolony ;)Do rzeczy, potrzebuję podkładki obecna(w/w) jest już bardzo stara i z tego co się orientuje jest ona wolna, a do mej myszki polecana jest szybka. Gram głównie w Fortnite, więc przydałby się jakiś złoty środek między szybkością i kontrolą/feedbackiem. Gram na 800 cpi i dość małej czułości w grach(stopniowo staram się zmniejszać czułość).Zobaczyłem Wasze zestawienie podkładek i w sumie spoko kupuje Zowie G-TF Rough, ale problem. Nie jest dostępna. Doszedłem do wniosku, że ta tabelka zbytnio nie jest aktualizowana. Więc można by rzec, że szukam czegoś jak w/w Zowie, cyferki w tabelce robią wrażenie. Chyba, że na podstawie powyższych odpowiedzi poszukuje czegoś innego i nawet o tym nie wiem? Dlatego wychodzę z zapytaniem do Was, a raz już zaufałem i nie żałuje ;)