05-20-2015, 01:15 PM
twój budżet: 200zł (chociaż mogę go nieco przekroczyć jakby się znalazło coś naprawdę ciekawego)
jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna): membranowa (najchętniej nożycowe)
czy chcesz podświetlenie? obojętne
czy chcesz makra? obojętne
czy chcesz dodatkowe klawisze? obojętne
czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? obojętne
czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)? Nie
twoje uwagi (wygląd, firma):
Teraz sedno sprawy:
- cicha (dlatego nie chcę mechanicznej)
- szeroki lewy shift, enter i backspace
- klawiatura bezprzewodowa ale z możliwością ładowania kablem (głównie praca na kablu, ale jak podepnę kompa do telewizora to fajnie by było nie musieć wstawać z kanapy gdy już się na niej rozłożę z popcornem :) )
Ta wygląda nieźle "gigabyte force k7 wireless", ale ma strasznie mały backspace, nie wiem czy da się ją ładować przez kabel no i zastanawiam się czy ta krótka podpórka nie będzie bardziej przeszkadzać niż pomagać
Z góry dzięki za wszelkie rady.
jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna): membranowa (najchętniej nożycowe)
czy chcesz podświetlenie? obojętne
czy chcesz makra? obojętne
czy chcesz dodatkowe klawisze? obojętne
czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? obojętne
czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)? Nie
twoje uwagi (wygląd, firma):
Teraz sedno sprawy:
- cicha (dlatego nie chcę mechanicznej)
- szeroki lewy shift, enter i backspace
- klawiatura bezprzewodowa ale z możliwością ładowania kablem (głównie praca na kablu, ale jak podepnę kompa do telewizora to fajnie by było nie musieć wstawać z kanapy gdy już się na niej rozłożę z popcornem :) )
Ta wygląda nieźle "gigabyte force k7 wireless", ale ma strasznie mały backspace, nie wiem czy da się ją ładować przez kabel no i zastanawiam się czy ta krótka podpórka nie będzie bardziej przeszkadzać niż pomagać
Z góry dzięki za wszelkie rady.