Liczba postów: 4
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Witam was posiadam Fnatic gear rush blue US - ale powoli sie sypie zaczyna wariowac wciskac sie nie wiadomo co czasem i powoli mam jej dosyc. i jakos ciezej sie niby zaczyna pisac,,,
Wiec prosił bym cos w podobie wyglądowi ale juz zdecydowanie lepszej jakosci. niz ta firma
Dłonie moze nie mam az tak masywnych na niebieskich mi sie fajnie pisze ale mysle ze brązowe tez by mogły byc .
Klawiatura pod pisanie ,gry tez ale sporadycznie nie bylo z tym problemów i na niebieskich , podpórka raczej bym wolał ,
pooświetlanie może być lecz jesli da sie je wyłaczyc bo i tak nie korzystam .
Klawiatura raczej pelna tak sie już przyzwyczaiłem pisać bez wzrokowo, QPad MK-80 cos w tym stylu ale nie ma jej dostepnej
Liczba postów: 4,408
Liczba wątków: 168
Reputacja:
171
zobacz na Dreamkey na Kailh BOX Brown
podpórka - HyperX Wrist Rest
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
11-06-2021, 01:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2021, 01:42 PM przez konrado9.)
To sie widzę trochę pozmieniało te cyferki tam umieszczone troche dziwne to wygląda no i gdzie je kupić
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wiadomo kiedy będzie można kupić Dreamkey w wersji TKL?
W tej cenie nie ma czegoś innego godnego polecenia na Kailh BOX Brown np na Ali? Trochę te oznaczenia keycapów w Dreamkey mnie martwią
Reputacja:
171
11-08-2021, 05:48 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-08-2021, 05:48 PM przez Hya.)
Powinna być w tym miesiącu dostępna z tego co się orientuje. Nie ma co się martwić o keycapsy. nawet jakby Ci się nie podobało z aliexpress zamówisz sobie jakie Ci się tam spodobają. Keycapsy to jest to, co jest najłatwiej wymienić a wręcz jest to wskazane dla tych co lubią sobie uatrakcyjnić wygląd.
na stronie producenta są
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Te TKL będą dostępne w innych sklepach niż bezpośrednio od DreamMachines? W ogóle jak z głośnością i pingiem sprężyn w tych Kailh boxach?
Reputacja:
171
myślę, że TKL będzie wszędzie dostępny jak tylko dojedzie dostawa, a słyszałem, że w przyszłym tygodniu powinny być już ;)
Co do głośności to identyko jak na Cherry MX, co do sprężyn to tak samo jak we wszystkich mechanikach czasem jest czasem nie ma. Nie da się stwierdzić czy będzie czy nie, taki ich urok. Rzadko się trafiają takie mocno dźwięczne sprężynowo przełączniki. Mamy 8 egzemplarzy DreamKeya u nas i w 2 po jednym przycisku jest ledwo słyszalny odgłos sprężyny. Bym powiedział, że lepiej jak na Cherry MX
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
wiadomo kiedy będzie wersja TKL od DreamMachines dostępna? Już prawie koniec tygodnia
Reputacja:
171
napisz do DM na support, bo powinny już chyba być lada dzień