Liczba postów: 1
	Liczba wątków: 1

Reputacja: 
0

Witam, mianowicie mam taki problem że pękła mi nóżka naciskająca przycisk lewy w Rivalu 100. Po rozkręceniu wszystko działa ale bez tej nóżki nie da się wciskać. Z rivala 100 schodzi ta górna część która zawiera tą nóżke. Czy orientuje się moze ktoś gdzie zdobyć cześć zamienną lub sam posiada zepsutego rivala z dobrą obudową. na olx i allegro ceny za uszkodzone myszki 60 zł to przesada przy cenie myszki 110 zl

Liczba postów: 2,558
	Liczba wątków: 20

Reputacja: 
80

raczej nie opłaca się bawić w naprawę. 
próbowałeś coś samemu naprawiać?

Liczba postów: 409
	Liczba wątków: 27

Reputacja: 
10

kiedyś miałem podobną sytuację w razer 3g, spróbuj może skleić tą cześć poxipolem ewentualnie jakimś twardym klejem.

Liczba postów: 1,064
	Liczba wątków: 13

Reputacja: 
64

07-22-2017, 05:24 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-22-2017, 05:24 PM przez cesarz cyberprzestrzeni.)

Jak chcesz dorobić jakiś mały plastikowy element, to można to łatwo zrobić z prostego, domowej roboty papierowego kompozytu: sklejasz np 2-3 warstwy kartki z bloku technicznego byle jakim klejem, formujesz element, a potem całość zalewasz klejem typu super glue. Takie tworzywo ma dość podobne właściwości do plastiku (jest lżejsze, ale bardziej kruche, choć też zależy to od tego, jakiego kleju użyjesz).