07-28-2016, 12:02 PM
- jaką obecnie myszkę używasz: A4tech V4M
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 400
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): low
- czułość w Windows: 6/11
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): ---
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): Parę razy po manewruję myszką góra dół i przejadę od lewego boku do prawego ze 2 razy.
- w co grasz (podaj tytuły gier): CS:GO, Heartstone, przymierzam się do BF1
- jaką masz obecnie podkładkę: Acme GamingPad
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne):3(2+scroll)
- twój budżet:200-220
- jaki chwyt stosujesz: Palm/Fingertip, 50/50
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+1
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a? prawo
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 18,5 cm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego ? 2,2 cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?: tak ale nie claw grip
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: poniżej 500 dpi
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?:sensor szaleje i gdy chce strzelać to się rusza lekko, a także słaba kontrola(muszę dlatego też mieć małe sensitivity w cs:go)
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? najlepiej z morele, albo innej sieciówki
- uwagi (np. co do wyglądu myszki):symentryczna
- jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze) Laser, sensor Honoless chyba, ślizgacze metalowe)
- jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)? acme gamingpad, chcę lepszą kontrolę i myślałem nad QCK lub Natec M22 black
- chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej): materiałówka
- jaki rozmiar by Cię interesował:270x320, myślę że mnie usatysfakcjonuje
- czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: wolę coś na dłużej, moja acme jest już porozlatywana( góra odkleja się od dołu)
- wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*:średnio szybka
- czy podkładka musi być kupiona w Polsce? tak
- maksymalna cena za podkładkę? 50 ( bez dokładania)
- uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) nie ma
- jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu: Na mojej podkładce mysz chodzi lekko i tak najlepiej żeby zostało ale niestety kontrola jest słaba.