01-18-2018, 11:46 PM
Cześć, kupiłem sobie G403 wireless (o dziwo, bezprzewodowość mi siadła bardzo dobrze, waga mi nie przeszkadza). Niestety problem jest taki, ze na GTF-X gdy jeżdżę myszką, jest takie uczucie jakbym po czymś szorstkim jeździł, a na Taito mi się nie podoba ślizg, już wolę szorstki ślizg GTFa. Szukam czegoś szybkiego, na którym G403 będzie się dobrze ślizgała.
Dobór podkładki
Dobór podkładki
- jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze): G403
- jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)? GTF-X (chcę jak najszybszą)
- chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej): Chyba materiałowa, może być inna jeżeli ślizg będzie gut
- jaki rozmiar by Cię interesował: Niewiele mniejsza od GTF-Xa, może być większa.
- czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: Tak
- wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*: Jak najszybszą
- czy podkładka musi być kupiona w Polsce? Tak
- maksymalna cena za podkładkę? Powiedzmy że 200
- uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) -
- jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu:
Mysz: O-
Podkładka: G-SR
Klawiatura: Huntsman TE
Słuchawki: K712
Inny sprzęt który miałem:Xtrfy M4, Model O, Viper, K702, K550 MKIII, HD9999, G403 Wired/Wireless, Rival 600/310, Durandal MX Black, G Pro/wireless, KPOE, Kone EMP, DM1 Pro S/FPS, ZA13, DA Chroma/Elite, Naga 2012/Hex/Trinity
Podkładka: G-SR
Klawiatura: Huntsman TE
Słuchawki: K712
Inny sprzęt który miałem:Xtrfy M4, Model O, Viper, K702, K550 MKIII, HD9999, G403 Wired/Wireless, Rival 600/310, Durandal MX Black, G Pro/wireless, KPOE, Kone EMP, DM1 Pro S/FPS, ZA13, DA Chroma/Elite, Naga 2012/Hex/Trinity