• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mysz do ~200zł
Hej, LazaR47!

sprobuj nasz DM2 COMFY - 199 zl.

Zostań naszym Zadowolonym Klientem:)
Odpowiedz
OMG!. Ten gość rozwalił mnie jak filmik "z dupy" który przed chwilą oglądałem;D.  To pewnie napisał ten sam chińczyk czy koreańczyk, który występuje na tamtym kanale;D. A tak na poważnie to chętnie kupię myszkę DM1, mam nadzieję  że jakość waszych produktów będzie taka jak Hya mówił czyli wysoka ^^.

PS:我喜歡斜眼睛的女孩 ;D
Odpowiedz
Nie jestem chińczykiem czy koreańczykiem :)))
Odpowiedz
(02-06-2016, 08:39 PM)DreamMachines napisał(a): Hej, LazaR47!

sprobuj nasz DM2 COMFY - 199 zl.

Zostań naszym Zadowolonym Klientem:)

Pomijając sporo błędów i nieprawidłowych zwrotów powinniście pomyśleć nad przeredagowaniem opisu myszy na waszej stronie. Jest tam bardzo dużo zwrotów opiniotwórczych choćby na temat wagi, jakości materiału, charakterystyki kliku czy odświeżania, napisanych w sposób zbyt drobiazgowy, nieodpowiedni w kontekście serwisu sprzedającego własne produkty, tak jakbyście byli obiektywnym recenzentem tych myszek. Same suche dane o rodzaju materiału, wartości polling rate czy wadze wyglądałyby zdecydowanie bardziej profesjonalnie. Przykładowo
Cytat:Waga myszki jest jak najbardziej optymalna
Cytat:Całość obudowy jest pokryta gładkim, gumo podobnym materiałem. Sam materiał jest bardzo solidny oraz przyjazny w dotyku
Cytat:Klik nie posiada żadnych opóźnień, jest szybki i posiada wyrazisty klik
Cytat:Polling rate, czyli odświeżanie jest ustawiony na wysokim poziomie 1000Hz
Cytat:Sam scroll, firmy TTC, działa bardzo płynnie, a gumowe „schodki” są bardzo dobrze wyczuwalne

Bardziej ogólne zwroty opiniotwórcze nie są złe, mogłoby to wyglądać choćby tak: " maksymalnie zredukowana waga oraz sprawdzony i uznany kształt myszy, zostały dopasowane do potrzeb profesjonalnych graczy"

Kolejnym, być może bardziej poważnym problemem jest podawanie nieprawdziwych informacji. Tak jak w przypadku
Cytat:Nasza myszka posiada sensor Pixart PMW3310DH, wybraliśmy go przez wzgląd na to, że jest on obecnie najlepszym sensorem na rynku
jako, że jest to obecnie 2 najlepszy dostępny sensor, można to określić jako pewną nieścisłość, tak w przypadku
Cytat:Funkcja „Lift-off distance” daje nieprzerwane działanie, nawet w przypadku lekkiego uniesienia sprzętu w powietrze. Producent gwarantuje niezawodność tej technologii przy 1,8 mm, co jest naprawdę świetnym wynikiem i stawia nasze myszki w czołówce najlepszych.
trudno przejść obok czegoś, co sugeruje całkowitą nieznajomość tematu myszek. Wartość lift-off distance nie jest technologią tylko parametrem każdej myszy, małe wartości są uznawane za lepsze właśnie dlatego, by przy podniesieniu na niewielką wysokość (np w celu przeniesienia myszy w inną część podkładki) sensor nie czytał ruchu.
Odpowiedz
Pytaliśmy ich o to, musieli zrobić na szybko coś bo za wcześnie daliśmy recenzję ;D w poniedziałek mają to korygować całe. A ten gość z DM to jest tu bo za dużo ludzi zaczęło ich tam pytać o myszki a nie mają teraz na weekend nikogo innego co by coś tam ogarnął i chyba nie nie bardzo wiedział gdzie ma coś napisać :D
Odpowiedz
no wygląda to jak parodia opisu steelseries sensei http://steelseries.sklep.pl/p/3/71/steel...yszki.html która sama w sobie są zabawna
Odpowiedz
hahahaha w sumie nie widziałem tego opisu na stronie SS, dobre to ;D

A DM to myślę, że się nauczą jeszcze, nowa firma to nie do końca wiedzą co tam umieścić a co nie.
Odpowiedz
Raczej nie skorzystam z waszej propozycji.
Już zdecydowałem się na zakup Mionix Avior 7k.
Odpowiedz
Dobry wybór tylko mogą Cie denerwować przyciski po prawej stronie , przymierz przed zakupem :D
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.