Roccat Kone Aimo "wymacany" :) Na ten moment to mój nr 1.
Trochę brakuje mi w niej dodatkowych przycisków na górze, obok głównych przełączników (takie umieszczenie wydaje mi się wygodniejsze i bardziej intuicyjne). Widziałem to rozwiązanie (m.in.) w Roccat Tyon, ale niestety nie miałem okazji wziąć jej w rękę. Ta myszka nie pojawiła się w Waszych rekomendacjach, dlatego chciałbym dopytać czy jest sens brać ją pod uwagę i szukać okazji do sprawdzenia jak leży w dłoni. Jak Tyon wypada w porównaniu z Kone Aimo?
Trafiłem Tyona w sfatygowanym nieco pudełku, ale z nienaruszonymi plombami za 200 zł. Ma wszystko czego mi potrzeba ?
Temat do zamknięcia.
Wielkie dzięki wszystkim za pomoc!
Topowe roccaty wszystkie są na podobnym poziomie jakościowym. Nikt ci go nie polecał, bo jest to dość specyficzna (niezbyt uniwersalna) myszka, do tego cena nowej sztuki to ponad 300 zł, a twój budżet zakładał max 200 zł. Jeżeli jest wygodna, to jest jak najbardziej okej, natomiast przy takiej liczbie przycisków jest większa szansa, że coś się zepsuje.
Dopiero teraz zauważyłem, że pisząc z telefonu niechcący wstawiłem znak zapytania, gdzie miał być wykrzyknik - na razie jestem bardzo zadowolony z zakupu :)
Mam tylko mały problem z Roccat Swarm, bo po włączeniu aplikacji nie widzę żadnych opcji ustawień - środek ekranu jest pusty i czarny (jak na załączonym screenie). Nie bardzo wiem o co chodzi. Coś poszło nie tak przy instalacji? Przeinstalować?