07-05-2018, 09:52 AM
cześć wszystkim
proszę o pomoc w doborze słuchawek dokanałowych (tzw. pchełek)
zależy mi na tym aby to były słuchawki małe (douszne/dokanałowe) ponieważ nie lubię jak mi coś gniecie uszy i powoduje przegrzewanie głowy. słuchawki będę wykorzystywał również w połączeniu z telefonem przy np. koszeniu trawnika.
od słuchawek oczekuję bardzo dobrej izolacji od otoczenia, ponieważ w czasie gdy ja sobie gram lub słucham muzyki żona ogląda TV.
proszę o pomoc w doborze słuchawek dokanałowych (tzw. pchełek)
- jakie obecnie używasz? - JAKIEŚ PANASONIC ZA 35ZŁ
- czy używasz dedykowanej karty muzycznej/dac/amp ?
- jeśli tak – to jakiej? - CREATIVE X-FI XTREME GAMER SB0730
- jeśli nie – czy planujesz kupić i w jakiej kwocie? - NIE
--- jeżeli nie planujesz kupować karty to podaj swój model płyty głównej lub chipset realteka (np. ALC1150) - słuchawki mają być w 100% do gier // głównie gry trochę muzyki // gry i muzyka po równo ? (wybierz jedną opcję) - GRY I MUZYKA NA RÓWNO
- jakiej muzyki głównie słuchasz? - OGÓLNIE WSZYSTKO: MUZYKA FILMOWA, ZESPOŁY/WYKONAWCY: NIGHTWISH, WITHIN TEMTP., TWO STEPS FROM HELL, AUDIOMACHINE, RADIOWE HITY I MUZYKA Z YT
- w jakie gry grasz (która jest priorytetem)? CS GO
- twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet? - +/-300ZŁ
- stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort? DŹWIĘK
- jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)? DOKANAŁOWE Z SUPER IZOLACJĄ OD OTOCZENIA
- wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej (większą - lepiej w grach czy mniejszą scenę) ? NIE WIEM
- czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)? TAK
- co w obecnych słuchawkach Ci przeszkadza? Co chciałbyś zmienić? CIĘŻKO POWIEDZIEĆ, BO NIE MAM PORÓWNANIA
- dodatkowe uwagi (np. wokół uszne, douszne, wygląd, rodzaj padów): DOKANAŁOWE
zależy mi na tym aby to były słuchawki małe (douszne/dokanałowe) ponieważ nie lubię jak mi coś gniecie uszy i powoduje przegrzewanie głowy. słuchawki będę wykorzystywał również w połączeniu z telefonem przy np. koszeniu trawnika.
od słuchawek oczekuję bardzo dobrej izolacji od otoczenia, ponieważ w czasie gdy ja sobie gram lub słucham muzyki żona ogląda TV.